Αχαρνές: Συνελήφθη 43χρονος για ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Αχαρνές: Συνελήφθη 43χρονος για ληστεία σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών

Εξιχνιάστηκαν δύο ακόμα ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών καθώς και μία σε περίπτερο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 43χρονου για ληστείες κατ’ εξακολούθηση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή των Αχαρνών.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ο 43χρονος εισήλθε σε πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και υπό την απειλή όπλου αφαίρεσε χρηματικό ποσό και ακολούθως διέφυγε επιβιβαζόμενος σε αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που περιπολούσαν στην περιοχή, ενημερώθηκαν για τη ληστεία και κατόπιν αναζητήσεων, εντόπισαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διαφυγή του δράστη κοντά σε πολυκατοικία.

Κατά τη διάρκεια ερευνών στους χώρους της πολυκατοικίας, ο 43χρονος εντοπίστηκε στην ταράτσα του κτιρίου και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε το ποσό που αφαίρεσε κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Από τις έρευνες των Αρχών στον 43χρονο καθώς και στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν αεροβόλο πιστόλι, 10 κάλυκες, 6 φυσίγγια, 3 κενές αμπούλες, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων αεροβόλου όπλου εντός μεταλλικού κυτίου, 4 μαχαίρια και ρουχισμός.

Περαιτέρω, σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε ακόμα ένα αεροβόλο πιστόλι, ενώ εξιχνιάστηκαν επιπλέον δύο ληστείες σε πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών και μία σε περίπτερο, στην περιοχή των Αχαρνών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή