Θεσσαλονίκη: Κάλεσε στο σπίτι του ανήλικο για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και τον βίασε

Θεσσαλονίκη: Κάλεσε στο σπίτι του ανήλικο για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι και τον βίασε

Ο 24χρονος κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση του ανηλίκου και καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 13 ετών

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός ανηλίκου κρίθηκε 24χρονος ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική κάθειρξη 13 ετών. Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης τον έκρινε ένοχο για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, ενώ αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με όρους ενόψει του εφετείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι πράξεις τελέστηκαν το διάστημα μεταξύ 2018-2020 σε περιοχή της Πέλλας. Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2018, όταν ο κατηγορούμενος (αλβανικής καταγωγής), ο οποίος τότε δεν είχε συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, κάλεσε τον 12χρονο συγχωριανό του στο σπίτι του για να παίξουν βιντεοπαιχνίδι.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι γονείς του έλειπαν σε γεωργικές εργασίες, με τη χρήση σωματικής βίας τον κακοποίησε σεξουαλικά, κάτι που επαναλήφθηκε και τα επόμενα χρόνια, άλλοτε στο σπίτι του κατηγορουμένου κι άλλοτε στα χωράφια των γονιών του, όπου τον συναντούσε.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ύστερα από αναφορά σε Επιτροπή Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης Επαγγελματικού Λυκείου, όπου φοιτούσε ο ανήλικος κι ενώ είχε προηγηθεί άλλη μία καταγγελία σε βάρος του ίδιου κατηγορουμένου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT