Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι – Κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι – Κυκλοφορούσαν με κλεμμένη μοτοσικλέτα

Εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια περιπολίας. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε κόκκινους σηματοδότες προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο ανηλίκων οι οποίοι εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε μοτοσικλέτα για την οποία είχε δηλωθεί κλοπή, προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης οι αστυνομικές Αρχές στη Νέα Σμύρνη.

Οι συλληφθέντες, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούνται για –κατά περίπτωση– κλοπή κατά συναυτουργία, απείθεια, επικίνδυνη οδήγηση και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δύο ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια περιπολίας στην περιοχή της Νέας Σμύρνης και κλήθηκαν σε έλεγχο.

Παρά τη χρήση ηχητικών σημάτων, ο οδηγός της μοτοσικλέτας ανέπτυξε ταχύτητα και παραβίασε κόκκινους σηματοδότες προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Στη συνέχεια, οι 16χρονοι εγκατέλειψαν τη μοτοσικλέτα και κινήθηκαν πεζή, ωστόσο, οι αστυνομικοί τους εντόπισαν και τους ακινητοποίησαν. Στην κατοχή του ενός από τους δύο κατηγορουμένους, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, βάρους μισού γραμμαρίου.

Επισημαίνεται πως οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή