Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Hellenic Train: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Θεσσαλονίκη – Λάρισα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, λόγω εκτέλεσης εργασιών στον σιδηροδρομικό σταθμό Νέων Πόρων από τον ΟΣΕ. Με λεωφορεία η μετακίνηση των επιβατών

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα του σιδηροδρόμου Θεσσαλονίκη – Λάρισα – Θεσσαλονίκη θα τεθούν σε εφαρμογή το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train.

Οπως επισημαίνεται, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις οφείλονται στην ανάγκη εκτέλεσης εργασιών στον σιδηροδρομικό σταθμό Νέων Πόρων από τον ΟΣΕ.

Ειδικότερα, το Σάββατο, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2594 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) και 2595 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία με όλες τις ενδιάμεσες σταθμεύσεις.

Την Κυριακή, τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1590 – 1592 (Λάρισα – Θεσσαλονίκη) και 1591 (Θεσσαλονίκη – Λάρισα) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Λάρισα – Λιτόχωρο – Λάρισα και οι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν με λεωφορεία, χωρίς στάθμευση στον Σ.Σ. Ραψάνη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή