Μ. Καρυστιανού: Εκκληση για φωτογραφίες και βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

Μ. Καρυστιανού: Εκκληση για φωτογραφίες και βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας

«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό - τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του, να επικοινωνήσει μαζί μας», αναφέρει η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023»

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάλεσμα για φωτογραφίες και βίντεο από την εμπορική αμαξοστοιχία, η οποία ενεπλάκη στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, απευθύνει η πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» και μητέρα θύματος, Μαρία Καρυστιανού.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η κ. Καρυστιανού απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες προκειμένου να παραδοθεί στον σύλλογο οπτικοακουστικό υλικό από την αμαξοστοιχία.

«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό – τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του, να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: [email protected]».

Μ. Καρυστιανού: Εκκληση για φωτογραφίες και βίντεο της εμπορικής αμαξοστοιχίας-1
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή