Δάφνη: Συνελήφθη 47χρονος που διωκόταν για πλαστογραφία

Δάφνη: Συνελήφθη 47χρονος που διωκόταν για πλαστογραφία

Είχε ενταχθεί σε εγκληματική οργάνωση που εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να διαγράφονται από το σύστημα «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» πρόσωπα τα οποία είχαν καταχωρηθεί ως οφειλέτες, αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 47χρονου σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στη Δάφνη.

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από αξιοποίηση πληροφοριών και πολυήμερες αναζητήσεις, ενώ το ένταλμα σύλληψης αφορούσε συμμετοχή σε σπείρα που διέπραττε πλαστογραφίες κατ’ επάγγελμα, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση αλλά και παραβιάσεις της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 47χρονος εντάχθηκε ως μέλος σε εγκληματική οργάνωση, η οποία εξέδιδε πλαστά πιστοποιητικά, προκειμένου να διαγράφονται από το σύστημα «ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ» πρόσωπα τα οποία είχαν καταχωρηθεί ως οφειλέτες.

Προκειμένου να αποφύγει τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, ο 47χρονος λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα απόκρυψης και άλλαζε διαρκώς κατοικία. Επισημαίνεται πως ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT