Ψυχικό: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ληστείας

Ψυχικό: Συνελήφθη 34χρονος για απόπειρα ληστείας

Αποπειράθηκε να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό από μία γυναίκα, την οποία προσέγγισε ενώ επιβιβαζόταν σε όχημα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 34χρονου για απόπειρα ληστείας σε βάρος μίας γυναίκας, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στην περιοχή του Ψυχικού.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, όταν ο κατηγορούμενος προσέγγισε την παθούσα κατά τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε όχημα.

Με την απειλή όπλου, ο 34χρονος αποπειράθηκε να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό, ενώ στη συνέχεια και μετά την αντίδραση του θύματος τράπηκε σε φυγή.

Τον κατηγορούμενο εντόπισαν αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού-Φιλοθέης. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, στην κατοχή του βρέθηκε πιστόλι-ρέπλικα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, βραδινές ώρες χθες (26-3-2024), από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αμεσης Δράσης Αττικής, 34χρονος αλλοδαπός για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος προσέγγισε την παθούσα τη στιγμή που επιβιβαζόταν σε όχημα στην περιοχή του Ψυχικού και με την απειλή πιστολιού αποπειράθηκε να αφαιρέσει προσωπικά αντικείμενα και χρηματικό ποσό. Η γυναίκα κατάφερε να απεμπλακεί και ο 34χρονος διέφυγε.

Κληθέντες αστυνομικοί μετά από στοχευμένες αναζητήσεις εντόπισαν τον κατηγορούμενο και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού-Φιλοθέης, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Στην κατοχή του 22χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε πιστόλι-ρέπλικα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή