Εύβοια: Συνελήφθη αστυνομικός για απόδραση κρατούμενου

Εύβοια: Συνελήφθη αστυνομικός για απόδραση κρατούμενου

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Ψαχνά το βράδυ της Πέμπτης. Ο κρατούμενος είχε καταγγελθεί από τη σύντροφό του για ενδοοικογενειακή βία

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός αστυνομικού οδήγησε περιστατικό που σημειώθηκε στο αστυνομικό τμήμα Διρφύων Μεσσαπίων στην Εύβοια, όπου ένας άνδρας που προσήχθη έπειτα από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, κατάφερε να απομακρυνθεί από τον χώρο και να τραπεί σε φυγή.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό Μέσο eviathema.gr, το περιστατικό σημειώθηκε στα Ψαχνά το βράδυ της Πέμπτης. Μία γυναίκα μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε τον σύντροφό της για βίαιη συμπεριφορά σε βάρος της.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην προσαγωγή του άνδρα, τον οποίο ενημέρωσαν ότι πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Εκείνος, με πρόσχημα ότι πρέπει να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο του, απομακρύνθηκε από τον χώρο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Λίγη ώρα αργότερα, στελέχη του Τμήματος Ασφαλείας τον εντόπισαν και προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ συνελήφθη και ο αστυνομικός που θεωρήθηκε υπεύθυνος. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή