Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιχείρηση για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου πραγματοποίησε η ΕΛ.ΑΣ. στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ενόψει της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της επιχείρησης, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διάστημα 26-31 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν στοχευμένοι έλεγχοι σε χώρους αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (Πλάκα, Αναφιώτικα και Θησείο), κεντρικές πλατείες (Μοναστηρακίου, Ομονοίας και Κλαυθμώνος) και κεντρικές οδούς του ιστορικού κέντρου (Ερμού και Αθηνάς).

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν 484 έλεγχοι ατόμων, 171 προσαγωγές και 57 συλλήψεις για αδικήματα όπως κατοχή ναρκωτικών, παραεμπόριο και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ 11 άτομα διαπιστώθηκε ότι δεν διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα για την παραμονή τους στη χώρα.

Εικόνες από την αστυνομική επιχείρηση

Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις-1
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις-2
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις-3
Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο κέντρο της Αθήνας – 57 συλλήψεις-4

Πηγή: ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή