Αγιοι Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. και ο τηλεφωνητής του «100»

Αγιοι Ανάργυροι: Απομακρύνθηκαν ο διοικητής του Α.Τ. και ο τηλεφωνητής του «100»

Παύεται από τη θέση του διοικητή ο επικεφαλής αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παύεται από τη θέση του διοικητή ο επικεφαλής αξιωματικός του αστυνομικού τμήματος Αγίων Αναργύρων, έξω από το οποίο δολοφονήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η 28χρονη, έχοντας πρώτα καταγγείλει τον πρώην σύντροφό της για βία, την ώρα που ζητούσε βοήθεια από την Αμεση Δράση. 

Ο αστυνομικός του τηλεφωνικού κέντρου που ακούγεται να συνομιλεί με το θύμα έχει απομακρυνθεί επίσης από τη θέση του, ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ. και είναι αντιμέτωπος με ποινικές και διοικητικές ευθύνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ηχητικό που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εστάλη ατόφιο από χθες, από την ίδια την Αστυνομία στον εισαγγελέα και στον διεξάγοντα την εσωτερική έρευνα εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ.

Το ηχητικό είναι μέρος της δικογραφίας ενώ η έρευνα για όλους τους εμπλεκόμενους έχει ξεκινήσει ήδη από χθες. Ελέγχονται όλοι, ενδελεχώς και στο Α.Τ. και στο 100, ενώ έχουν ληφθεί καταθέσεις από όλους.

Αφού ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα έως την Παρασκευή, όλα τα στοιχεία θα σταλούν στον εισαγγελέα, όπως προβλέπεται από τη διαδικασία, προκειμένου ο εισαγγελέας να καλέσει όλους τους εμπλεκόμενους σε απολογία. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή