Πειραιάς: Τρεις συλλήψεις για συμπλοκή έξω από γήπεδο

Πειραιάς: Τρεις συλλήψεις για συμπλοκή έξω από γήπεδο

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ σε κατ' οίκον έρευνα εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με 100 φυσίγγια, αεροβόλο, φωτοβολίδες και σιδερογροθιά

32" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη τριών ατόμων που συμμετείχαν σε συμπλοκή έξω από γήπεδο στον Πειραιά, πριν από την έναρξη αγώνα, προχώρησαν την Τετάρτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.

Πρόκειται για τρεις άνδρες ηλικίας 43, 36 και 29 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ έπειτα από αστυνομική έρευνα στην οικία του 29χρονου εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πιστόλι με 100 φυσίγγια, αεροβόλο, 21 φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα full face.

Επισημαίνεται πως οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή