Βόλος: Επίθεση με γροθιές σε δημοτικό σύμβουλο από μασκοφόρο συνάδελφό του

Βόλος: Επίθεση με γροθιές σε δημοτικό σύμβουλο από μασκοφόρο συνάδελφό του

Ο Κώστας Γαργάλας, της Λαϊκής Συσπείρωσης, δέχθηκε σωματική και λεκτική βία από τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας, Βασίλη Ζαχείλα

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίθεση με γροθιές δέχθηκε το πρωί της Παρασκευής ο δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στοn Βόλο, Κώστας Γαργάλας, πριν από την έναρξη συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Υδρευσης Αποχέτευσης Μείζονος Βόλου (ΔΕΥΑΜΒ).

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο κ. Γαργάλας δέχθηκε σωματική και λεκτική επίθεση από τον δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο του Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Μαγνησίας(ΣΥΔΙΣΑ), Βασίλη Ζαχείλα.

Διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, καθώς διαπιστώθηκε διάσειση, καθώς και αιμάτωμα στο μάτι. Λίγο αργότερα έλαβε εξιτήριο.

Οπως ανέφερε το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και δημοτικός σύμβουλος, Στέλιος Λημνιός, «εισήλθε στον χώρο του γραφείου μασκοφόρος άνδρας και χτύπησε τον Κώστα Γαργάλα εν ψυχρώ στο πρόσωπο. Εφυγε τρέχοντας και εγώ άρχισα να φωνάζω. Στις σκάλες είχαν σπεύσει δημοτικοί σύμβουλοι, τον ακινητοποιήσαμε και του βγάλαμε την κουκούλα και τη μάσκα και για μεγάλη μας έκπληξη είδαμε ότι ήταν ο πρόεδρος του ΣΥΔΙΣΑ Βασίλης Ζαχείλας, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε και αναζητείται από την Αστυνομία».

Αχ. Μπέος: «Θλιβερό επεισόδιο»

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανέφερε ότι ενημερώθηκε «για το θλιβερό επεισόδιο», το οποίο καταδικάζει κατηγορηματικά.

«Κατά την απουσία μου από τον Βόλο ενημερώθηκα από συνεργάτες μου για το θλιβερό επεισόδιο σε βάρος δημοτικού συμβούλου της μειοψηφίας στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ και φυσικά το καταδικάζω τόσο εγώ όσο και η δημοτική μας ομάδα κατηγορηματικά. Ευθύς ως επιστρέψω και ενημερωθώ αναλυτικά θα επιληφθώ άμεσα και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις που θα κριθούν αναγκαίες».

Πηγή: ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή