Πάτρα – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει (βίντεο)

Πάτρα – Ενδοοικογενειακή βία: Γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο για να γλιτώσει (βίντεο)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέες υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, στον απόηχο και της σοκαριστικής γυναικοκτονίας έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, έρχονται στη δημοσιότητα. 

Τουλάχιστον τρία περιστατικά καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην πόλη της Πάτρας.

Ενα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, για το οποίο μάλιστα η τοπική ιστοσελίδα flamis.gr έδωσε στη δημοσιότητα και βίντεο – ντοκουμέντο, σημειώθηκε στην στην οδό Ασημάκη Φωτήλα, όπου έντρομη μία γυναίκα έβαλε τις φωνές, καθώς ο σύντροφός της την χτυπούσε και την έβριζε. 

Η γειτονιά σηκώθηκε στο πόδι μέσα στη νύχτα. Μία φίλη της νεαρής που διαμένει σε διαμέρισμα ημιορόφου έφθασε στο σημείο. Οι φωνές συνεχίζονταν και τελικά η κοπέλα για να ξεφύγει πήδηξε από το παράθυρό της στο πεζοδρόμιο. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία συνελήφθη ένας 41χρονος, ο οποίος, όπως προέκυψε είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους, που του είχαν επιβληθεί με δικαστική απόφαση.

Σε μία άλλη περίπτωση, συνελήφθη ένας 44χρονος σε κέντρο της Πάτρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράνομη βία, εναντίον της 44χρονης συζύγου του. Μετά τον σχηματισμό της δικογραφίας, ο 41χρονος αφέθηκε ελεύθερος.

Ακόμη, συνελήφθη ένας 48χρονος, διότι σύμφωνα με την Αστυνομία, πήγε έξω από το σπίτι της 39χρονης εν διαστάσει συζύγου του, την οποία εξύβρισε και απείλησε λεκτικά. Στην συνέχεια ο 48χρονος υπέβαλε μήνυση εναντίον της 39χρονης. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή