Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες στο χώρο αποσκευών – Δύο συλλήψεις

Θεσσαλονίκη: Μετέφεραν μετανάστες στο χώρο αποσκευών – Δύο συλλήψεις

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 29 και 25 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές, έπειται από καταδίωξη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δύο ατόμων ηλικίας 29 και 25 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών, προχώρησαν το πρωί του Σαββάτου οι αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο συλληφθέντες ιρανικής καταγωγής κατηγορούνται επίσης για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και παράνομη είσοδο στη χώρα, αφού ούτε οι ίδιοι διέθεταν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εντοπίστηκε στην Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας. Προκειμένου να αποφύγουν τον αστυνομικό έλεγχο, πραγματοποίησαν επικίνδυνους ελιγμούς προσπαθώντας να απομακρυνθούν.

Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν το όχημα σε αγροτική περιοχή της Νέας Μαδύτου και τράπηκαν σε φυγή πεζή, ωστόσο, ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν, παρά την αντίσταση που προέβαλαν.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο έξι υπήκοοι Ερυθραίας, τρείς απ’ αυτούς στο χώρο αποσκευών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια. Κατασχέθηκαν το όχημα, δύο ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας, τέσσερα κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή