Meteo: Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά

Meteo: Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά

Οι υψηλότερες θερμοκρασίες το Σάββατο καταγράφηκαν σε Τρίκαλα, Στυλίδα, Γιαννιτσά, Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Μακρακώμη Φθιώτιδας, Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας και Πλατανούλια Λάρισας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θερμοκρασίες που έφθασαν τους 30 βαθμούς Κελσίου σημειώθηκαν το Σάββατο σε περιοχές της ηπειρωτικής χώρας, με τη μέγιστη τιμή να καταγράφεται στα Τρίκαλα, όπως αναφέρει το meteo.gr. 

Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι υψηλότερες θερμοκρασίες καταγράφηκαν σε Τρίκαλα, Στυλίδα, Γιαννιτσά, Καρδίτσα, Καλαμπάκα, Μακρακώμη Φθιώτιδας, Παλαιό Σκυλίτσι Ημαθίας και Πλατανούλια Λάρισας.

Meteo: Στους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά-1

Πρόγνωση για την Κυριακή

Αρχικά στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και βαθμιαία στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Το βράδυ στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί.

Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ. Γρήγορα από τα βορειοανατολικά θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς 5 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 24 με 26 και κατά τόπους τους 27 με 28 βαθμούς και στη νησιωτική χώρα τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή