Ζάκυνθος: Συνελήφθη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά της

Ζάκυνθος: Συνελήφθη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα παιδιά της

Μια γυναικα κατήγγειλε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σχετικά με παιδί που υφίστατο κακοποίηση σε διπλανό σπίτι

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια 50χρονη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία το μεσημέρι του Σαββάτου, στην περιοχή Αγιος Δημήτριος, στη Ζάκυνθο.

Στις 16:30 ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» το Α.Τ. Αλυκών Ζακύνθου, ότι μια γυναίκα κατήγγειλε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, σχετικά με παιδί που υφίστατο κακοποίηση σε διπλανό σπίτι.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας 12χρονος, κλαίγοντας και με εκδορές σε σημεία του σώματός του, ζήτησε βοήθεια από τη συγκεκριμένη γυναίκα και ανέφερε ότι η μητέρα του, σχεδόν σε καθημερινή βάση τον χτυπά, όπως επίσης και τον αδερφό του.

Στο σημείο μετέβη ο Διοικητής του Α.Τ. μαζί με αστυνομικούς, εντοπίστηκε η μητέρα με τα ανήλικα παιδιά της και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμημα της περιοχής. Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ζακύνθου, ο οποίος έδωσε παραγγελία για ανωμοτί μαρτυρική εξέταση των ανηλίκων.

Από τη προανάκριση προέκυψε, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η μητέρα χτύπησε με τα χέρια, τον ανήλικο θετό της γιο, χτυπώντας τον στο κεφάλι, στο λαιμό και στον ώμο, προκαλώντας του εκδορές και μώλωπες. Συνελήφθη και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή