Βούλα: «Βγήκε γεμάτη μώλωπες στο παράθυρο και φώναξε βοήθεια»

Βούλα: «Βγήκε γεμάτη μώλωπες στο παράθυρο και φώναξε βοήθεια»

Μαρτυρία γειτόνισσας του ηλικιωμένου ζευγαριού που έπεσε θύμα ληστείας στην «Κ»

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Βγήκε δεμένη στο παράθυρο, γεμάτη μώλωπες, και φώναξε βοήθεια», λέει στην «Κ» γειτόνισσα του ηλικιωμένου ζευγαριού που έπεσε θύμα ληστείας χθες το βράδυ στη Βούλα

Η κ. Θεοδώρα μιλώντας στην «Κ» σημειώνει πως η 73χρονη «όταν έφυγαν οι ληστές, βγήκε στο παράθυρο και φώναξε βοήθεια. Τότε την άκουσε μια γειτόνισσα και κάλεσε την Αστυνομία». 

Υπενθυμίζεται ότι στις 1.30 περίπου δύο άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας κουκούλες, διέρρηξαν παράθυρο, στην οδό Βασιλέως Παύλου και μπήκαν στη μονοκατοικία όπου κατοικεί το ηλικιωμένο ζευγάρι. 

Αφού χτύπησαν τον 86χρονο άνδρα και τον έδεσαν με tie-wrap, στη συνέχεια χτύπησαν και την 73χρονη γυναίκα και την έκλεισαν μέσα στην αποθήκη του σπιτιού. 

Επειτα, έψαξαν τους χώρους, αφαίρεσαν χρηματοκιβώτιο με άγνωστο χρηματικό ποσό και τράπηκαν σε φυγή. 

Οι δύο ηλικιωμένοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Ασκληπιείο» της Βούλας, όπου και νοσηλεύονται ελαφρά τραυματισμένοι. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή