Αμπελόκηποι: Σεξουαλική επίθεση σε 20χρονη – Συνελήφθη ο δράστης

Αμπελόκηποι: Σεξουαλική επίθεση σε 20χρονη – Συνελήφθη ο δράστης

Συνελήφθη κατόπιν υπόδειξης του θύματος, ενώ στο κινητό του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 59χρονου για σεξουαλική επίθεση σε βάρος μιας 20χρονης προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στους Αμπελόκηπους. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, έξω από κατάστημα τυχερών παιχνιδιών. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η 20χρονη, περνώντας έξω από το κατάστημα, πλησίασε τον 59χρονο για να ζητήσει κάποια πληροφορία. Αντί απάντησης, εκείνος την αγκάλιασε και άρχισε να τη φιλάει, παρά τη σθεναρή της αντίσταση.

Μόλις κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του, τηλεφώνησε στην Αμεση Δράση και κατήγγειλε την επίθεση. Αμεσα, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο και κατόπιν υπόδειξης από την 20χρονη, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη.

Μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφάλειας Αμπελοκήπων, ενώ στο κινητό του βρέθηκε πορνογραφικό υλικό και φωτογραφίες γυναικών. Το κινητό μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας για περαιτέρω ανάλυση.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας» και «κατοχή πορνογραφικού υλικού», ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή