Μαρκόπουλο: Συνελήφθη 77χρονος για τη φωτιά στη Βραυρώνα

Μαρκόπουλο: Συνελήφθη 77χρονος για τη φωτιά στη Βραυρώνα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έκαιγε κλαδέματα σε δικό του αγροτεμάχιο. Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 500 ευρώ

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύλληψη ενός 77χρονου για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Μαρκόπουλο Αττικής, ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο άνδρας συνελήφθη από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκόπουλου, ως υπαίτιος για την πρόκληση πυρκαγιάς σε υπολείμματα καλλιεργειών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική, έκαιγε κλαδέματα σε δικό του αγροτεμάχιο.

Σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 500 ευρώ, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σημειώνεται πως για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, η οποία έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο, κινητοποιήθηκαν 38 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 15 οχήματα, ενώ συνδρομή παρείχαν και εναέριες δυνάμεις.

Από την πλευρά του, έκκληση προς τους αγρότες και όσους ασχολούνται αυτή την περίοδο με τη γη τους, να δείξουν υπευθυνότητα απηύθυνε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή