Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής λυκείου συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθήτριας

Αλεξανδρούπολη: Καθηγητής λυκείου συνελήφθη μετά από καταγγελία μαθήτριας

Η ανήλικη απευθύνθηκε στη διευθύντρια του Λυκείου και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σχολείο και προχώρησαν στην προσαγωγή και σύλληψη του καθηγητή

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην προσαγωγή και σύλληψη ενός 46χρονου καθηγητή Λυκείου της Αλεξανδρούπολης προχώρησαν σήμερα οι αστυνομικές Αρχές έπειτα από καταγγελία 17χρονης μαθήτριας σύμφωνα με την οποία ο εκπαιδευτικός φέρεται να την ακολουθούσε στους χώρους του σχολείου με απειλητική διάθεση.

Η ανήλικη απευθύνθηκε στη διευθύντρια του Λυκείου και στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι αστυνομικές Αρχές οι οποίες μετέβησαν στο σχολείο και προχώρησαν στην προσαγωγή και σύλληψη του καθηγητή.

Ο εκπαιδευτικός –ο οποίος προσήλθε σήμερα στον χώρο εργασίας του ενώ ήταν σε άδεια– συνελήφθη ως κατηγορούμενος για διατάραξη λειτουργίας του εκπαιδευτικού ιδρύματος, απειλή και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας καθώς σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ανήλικη φέρεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2023 έως και τον Μάρτιο του 2024 λειτουργούσε παρενοχλητικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή