Αγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ.

Αγιοι Ανάργυροι: Η κατάθεση του αστυνομικού της ΔΙ.ΑΣ.

 «Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το Κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Φτάνοντας είδαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας». Τι ανέφερε η δικηγόρος του πατέρα του θύματος

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη μαρτυρία αστυνομικού της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που έφθασε στο σημείο δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα, φέρνει στη δημοσιότητα το MEGA.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός, ο αστυνομικός περιέγραψε πως «στις 22:25 λάβαμε σήμα από το Κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι τη μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή».

«Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον αξιωματικό υπηρεσίας του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Εως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», προσθέτει.

Δικηγόρος πατέρα 28χρονης: Φρονούμε ότι θα καταδειχθούν σοβαρές ευθύνες των αστυνομικών

«Η εικόνα που έχω για την υπόθεση μέχρι τώρα, διότι καθημερινά η δικογραφία εμπλουτίζεται, είναι ότι ο δολοφόνος είχε πλήρη επίγνωση του τι έπραττε. Βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος είχε πλούσια δράση, ταξίδευε, έκανε μια καλή ζωή, η οποία δεν μπορούσε να συνάδει με τα οικονομικά του αλλά έβρισκε και άλλους πόρους. Αλλωστε, είναι γνωστό ότι η ίδια η Κυριακή τον βοηθούσε», ανέφερε στο Mega η δικηγόρος του πατέρα της 28χρονης, Ελένη Μαζαράκη.

«Μελετάμε πολύ προσεκτικά τα στοιχεία της δικογραφίας, ενημερωνόμαστε για την πορεία και τις πειθαρχικές διαδικασίες κατά των αστυνομικών που υπηρετούσαν εκείνη την στιγμή στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και εφόσον έχουμε πλήρη άποψη, θα κινηθούμε συγκεκριμένα για να αναζητηθούν οι ευθύνες», συμπληρώνει και προσθέτει: «Φρονούμε ότι θα καταδειχθεί και από την προκαταρκτική εξέταση και όλη την έρευνα, ότι υπάρχουν σοβαρές ευθύνες των αστυνομικών υπαλλήλων, διότι είχαν υποχρέωση να προστατεύσουν την Κυριακή».

Από την πλευρά του, ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής προσπαθεί να προσεγγίσει τον φίλο της κόρης του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας της, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν τα έχει καταφέρει και απευθύνει έκκληση ώστε να επικοινωνήσει μαζί του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT