Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εργασιών συντήρησης

Κλειστές θα παραμείνουν: η έξοδος Παπάγου στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο/Ελευσίνα και η είσοδος από κόμβο Νότιας Πύλης στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο/Βάρη – Κορωπί/Ελευσίνα/Αθήνα.

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης:

  1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024, η έξοδος Παπάγου (κόμβος Υ2 Περιφερειακής Υμηττού), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν του αυτοκινητοδρόμου στην επόμενη έξοδο προς «Αγία Παρασκευή» (κόμβος Υ4 Περιφερειακής Υμηττού).

  1. Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης 09/04/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης 10/04/2024 η είσοδος από κόμβο Νότιας Πύλης (κόμβος Κ1 «Τοπικές Οδοί»), στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Βάρη – Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους κινούμενοι επί της γέφυρας, να εισέλθουν στην Αττική Οδό κατευθυνόμενοι προς το Αεροδρόμιο και να αναστρέψουν στον πρώτο κυκλικό κόμβο του Αεροδρομίου, ώστε στη συνέχεια να κινηθούν στην κατεύθυνση προς Μαρκόπουλο / Βάρη – Κορωπί / Ελευσίνα / Αθήνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT