Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 46χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Αγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη 46χρονος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταγγελία της παθούσας, η οποία ανέφερε ότι ο κατηγορούμενος την παρακολουθούσε επίμονα από το περασμένο φθινόπωρο

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 46χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στον Αγιο Παντελεήμονα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 46χρονος άνδρας συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας, έπειτα από καταγγελία γυναίκας για επίμονη και εμμονική παρακολούθηση εκ μέρους του.

Οπως ανέφερε η παθούσα στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα, ο 46χρονος, τον οποίο γνώριζε από τη γειτονιά, την παρακολουθούσε επίμονα από το περασμένο φθινόπωρο, με τη συμπεριφορά του να της προκαλεί φόβο και ανησυχία.

Εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι κατοικούσαν στην ίδια γειτονιά, ο κατηγορούμενος την επισκεπτόταν στην οικία και την εργασία της για ασήμαντες αφορμές, ενώ επίσης την καλούσε επανειλημμένα στο κινητό της, παρά την αντίθετη βούλησή της.

Μια μέρα πριν τη σύλληψη του, ο 46χρονος την προσέγγισε στην οικία της και ζήτησε επιτακτικά να βγάλουν μια φωτογραφία, προβαίνοντας σε χειρονομία γενετήσιου χαρακτήρα. Ακολούθησε η υποβολή καταγγελίας, ο εντοπισμός και η σύλληψη του δράστη, ο οποίος οδηγήθηκε στον ειισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή