Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον τηλεφωνητή του 100

Αγιοι Ανάργυροι: Νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τον τηλεφωνητή του 100

«Εχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει σε τρίτο άτομο τη στιγμή της δολοφονίας της 28χρονης

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο ηχητικό ντοκουμέντο που σχετίζεται με τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Η 28χρονη είχε καλέσει την Αμεση Δράση, έξω ακριβώς από το αστυνομικό τμήμα που είχε ζητήσει βοήθεια, λίγα λεπτά πριν δολοφονηθεί από το χέρι του πρώην συντρόφου της. 

Στο νέο ντοκουμέντο, ο τηλεφωνητής της Αμεσης Δράσης που είχε συνομιλήσει με το θύμα έως και τη στιγμή που δέχθηκε τη φονική επίθεση με μαχαίρι, ακούγεται να μην έχει συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει συμβεί. 

«Εχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει σε τρίτο άτομο. Οπως προκύπτει, ο αστυνομικός δεν είχε αντιληφθεί τι συμβαίνει, αφού λίγο αργότερα θα έλεγε σε τρίτο άτομο και πάλι, εντός του τηλεφωνικού κέντρου της Αμεσης Δράσης, πως ο δράστης είχε, όπως νόμιζε, μαχαιρώσει τον φίλο της 28χρονης.

«Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές», λέει χαρακτηριστικά, παρότι από το τηλέφωνο είχαν ακουστεί διάλογοι παριστάμενων που έκαναν σαφές ότι θύμα ήταν η άτυχη γυναίκα. 

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή