Βέλγιο: Συνελήφθησαν Ελληνες οπαδοί πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ

Βέλγιο: Συνελήφθησαν Ελληνες οπαδοί πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της βελγικής αστυνομίας, εντοπίστηκαν σιδερογροθιές, πυροτεχνήματα και πλαστά εισιτήρια

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δέκα Ελλήνων οπαδών προχώρησαν την Πέμπτη οι αστυνομικές Αρχές στο Βέλγιο, πριν από τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μπριζ για το Europa Conference League.

Οπως αναφέρoυν βελγικά ΜΜΕ, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν περίπου τρεις ώρες πριν από την έναρξη του προημιτελικού, καθώς, όπως ανέφερε εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, στην κατοχή των οπαδών βρέθηκαν σιδερογροθιές αλλά και πλαστά εισιτήρια για το παιχνίδι. 

Ενημερώνοντας για τους ελέγχους που διενεργήθηκαν σε αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν Ελληνες οπαδοί, εκπρόσωπος της αστυνομίας ανέφερε: «Στο ένα από τα αυτοκίνητα, οι οπαδοί είχαν πυροτεχνήματα και σιδερογροθιές. Στο δεύτερο, είχαν πλαστά εισιτήρια».

Επισημαίνεται πως περίπου 2.000 Ελληνες βρίσκονταν στην Μπριζ το βράδυ της Πέμπτης για έναν αγώνα που η αστυνομία θεωρεί «επικίνδυνο» για τη δημόσια τάξη, ενώ έχουν προγραμματιστεί ειδικά μέτρα ασφάλειας.

Πηγή: DH Les Sports

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή