Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Γλυφάδα: Ανδρας αυτοκτόνησε μετά από περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας

Ο δράστης βιαιοπραγούσε σε βάρος της 21χρονης σύζυγου του. Μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του, όπου και εντοπίστηκε νεκρός, με τραύμα στο κεφάλι από όπλο

1' 48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός με τραύμα στο κεφάλι από όπλο εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής ένας 29χρονος, στην περιοχή της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στις 4.20 το απόγευμα, κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν πως ο άνδρας χτυπούσε την 21χρονη σύζυγό του, στην οδό Ικαρίας. Ξεκίνησαν να φωνάζουν, με αποτέλεσμα άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που περνούσαν από το σημείο, να σπεύσουν για να επιληφθούν.

Στη θέα των αστυνομικών, ο άνδρας μπήκε στην πολυκατοικία και κλειδώθηκε στο διαμέρισμά του. Ενημερώθηκε το Κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ και στο σημείο έλαβε εντολή να μεταβεί ειδικός διαπραγματευτής. Στη συνέχεια, αστυνομικοί με άδεια εισαγγελέα εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου τον εντόπισαν νεκρό, με τραύμα στο κεφάλι από πιστόλι Glock.

Ο 29χρονος ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε κατηγορηθεί για υπόθεση ναρκωτικών και έδινε το «παρών» στο Α.Τ. της περιοχής. Εχει κατηγορηθεί επίσης για ληστείες, ενώ το αυτοκίνητό του έχει εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη, το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 11 Απριλίου, στο ρεύμα από Βούλα προς Αργυρούπολη. Δικογραφία για το τροχαίο σχηματίστηκε από το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», η 21χρονη παθούσα δεν είχε καταγγείλει κατά το παρελθόν περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ανέφερε, ωστόσο, ότι είχε κακοποιηθεί σωματικά από τον σύζυγό της, τον προηγούμενο μήνα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Σήμερα και ώρα 16.05 αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. διερχόμενοι, κατά την περιπολία τους από δρόμο της Γλυφάδας, άκουσαν φωνασκίες και πλησίασαν προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο. Εκεί ενημερώθηκαν από περίοικους ότι εντός πολυκατοικίας, άντρας ασκούσε σωματική βία σε γυναίκα.

Αμεσα προσέγγισαν την πολυκατοικία, όπου ανέβηκαν στον 4ο όροφο και στη θέα των αστυνομικών ο άνδρας εισήλθε σε διαμέρισμα και κλειδώθηκε, ενώ η τραυματισμένη γυναίκα μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο.

Παράλληλα, υπό το συντονισμό και καθοδήγηση του Συντονιστικού Επιχειρησιακού Κέντρου μετέβησαν και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και σταθμός ΕΚΑΒ, Πυροσβεστική και Διαπραγματευτής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν περιμετρικά, προκειμένου να λάβει χώρα επιχείρηση διαπραγμάτευσης, διασφαλίζοντας τον χώρο.

Μετά από Εισαγγελική εντολή και ενώ ο άντρας δεν ανταποκρινόταν, οι αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, με τραύμα από πυροβόλο όπλο».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή