Αχαρνές: Συνελήφθησαν 14χρονος και 13χρονος για ληστείες

Αχαρνές: Συνελήφθησαν 14χρονος και 13χρονος για ληστείες

Αναζητούνται ακόμα εννέα άτομα, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές. Οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε δύο συλλήψεις οδήγησε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή των Αχαρνών, στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικών ληστειών που αποδίδονται σε συμμορία ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν ένας 14χρονος και ένας 13χρονος για ληστείες και κλοπές, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας «περί αποδεικτικής ισχύος των αστυνομικών ταυτοτήτων».

Παράλληλα, έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται από τις Αρχές ακόμα εννέα μέλη της εν λόγω συμμορίας ανηλίκων.

Κατά την προανακριτική έρευνα, προέκυψε ότι η δράση της συμμορίας χρονολογείται τουλάχιστον τους τελευταίους εννέα μήνες, ενώ έχουν εξιχνιαστεί 13 περιπτώσεις ληστειών και 2 κλοπές.

Ως προς τον τρόπο δράσης τους, τα μέλη της συμμορίας αιφνιδίαζαν και τελικά ακινητοποιούσαν διερχόμενους οδηγούς, συνήθως στο ίδιο σημείο κάθε φορά.

Στη συνέχεια, με χρήση σωματικής βίας αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προσωπικά τους αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ σημειώνεται ότι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή