ΕΛ.ΑΣ.: 33 συλλήψεις ανηλίκων το τριήμερο 12-14 Απριλίου

ΕΛ.ΑΣ.: 33 συλλήψεις ανηλίκων το τριήμερο 12-14 Απριλίου

Ελέγχθηκαν συνολικά 4.358 ανήλικοι. Οι περισσότερες συλλήψεις αφορούν παραβάσεις που σχετίζονται με τον ΚΟΚ

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δράσεις για την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εξάλειψη της βίας των ανηλίκων πραγματοποίησαν οι αστυνομικές Αρχές το τριήμερο 12-14 Απριλίου, προχωρώντας σε 33 συλλήψεις.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων, οι οποίες έλαβαν χώρα σε ολόκληρη την επικράτεια, με επίκεντρο γειτονιές και πλατείες που έχουν σημειωθεί περιστατικά παραβατικότητας, ελέγχθηκαν συνολικά 4.358 ανήλικοι, εκ των οποίων 80 προσήχθησαν και 33 συνελήφθησαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., πέντε συλλήψεις αφορούν κλοπές και διαρρήξεις, πέντε σωματικές βλάβες, τρεις αφορούν ναρκωτικά, ενώ 17 σχετίζονται με παραβιάσεις του ΚΟΚ. Τέλος, υπήρξε μία σύλληψη για όπλα και ακόμα δύο για άλλα αδικήματα.

Παράλληλα, βεβαιώθηκαν συνολικά 121 παραβάσεις, μεταξύ των οποίων 100 για ΚΟΚ, ενώ κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης.

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει τις δράσεις για την αντιμετώπιση της βίας των ανηλίκων, ώστε κανένα παιδί να μη νιώθει απροστάτευτο, ευάλωτο και μόνο και κανείς γονιός να μην ανησυχεί για το παιδί του, όταν αυτό βρίσκεται εκτός σπιτιού», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή