Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Το τέταρτο σε λίγα 24ωρα

Κρήτη: Νέο θανατηφόρο τροχαίο – Το τέταρτο σε λίγα 24ωρα

Eνας 50χρονος διανομέας έχασε τη ζωή του σε ακόμα ένα τροχαίο που σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα, στην παλιά Εθνική Οδό, στην Αγία Μαρίνα Χανίων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Eνας 50χρονος διανομέας έχασε τη ζωή του σε ακόμαένα τροχαίο που σημειώθηκε στις 2.30 τα ξημερώματα, στην παλιά Εθνική Οδό, στην Αγία Μαρίνα Χανίων.

Οπως αναφέρει η ΕΡΤ, δύο μοτοσικλέτες συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 50χρονου. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με τα δύο οχήματα να έχουν διαλυθεί, ενώ στο νοσοκομείο Χανίων μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα ο 54χρονος οδηγός της δεύτερης μοτοσικλέτας. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για το τέταρτο θανατηφόρο τροχαίο στους δρόμους της Κρήτης. Είχαν προηγηθεί το σοβαρό τροχαίο με νεκρό έναν άνδρα, που σημειώθηκε στον κόμβο του Γαλατά, στα Χανιά, νωρίς το βράδυ της Δευτέρας (15/4), το τροχαίο στον Αποκόρωνα Χανίων με θύμα έναν 64χρονο, ενώ στο νοσοκομείο εξέπνευσε και 64χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση δύο μηχανών στη Μεσαρά. 

Πηγή: ERTNEWS

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή