Επτά νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Επτά νέες συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία στη Δυτική Ελλάδα

Συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο επτά άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, ενώ σχηματίσθηκαν και πέντε δικογραφίες

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται σε καθημερινή βάση οι συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπως επίσης και ο σχηματισμός δικογραφιών για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν το τελευταίο 48ωρο επτά άτομα σε Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία, ενώ σχηματίσθηκαν και πέντε δικογραφίες.

Στην Αχαΐα

Συνελήφθη στο Αίγιο ένας άνδρας, έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, για φραστική απειλή.

Επίσης, σε βάρος του συλληφθέντος εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 16 μηνών για ενδοοικογενειακή βία.

Ακόμη, συνελήφθη στην Πάτρα ένας άνδρας, έπειτα από την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του για απειλή, η σύζυγος του αδελφού του. 

Επίσης, συνελήφθησαν στην Πάτρα ένας άνδρας και μία γυναίκα, σύντροφοι μεταξύ τους, έπειτα από επεισόδιο κατά το οποίο ο άνδρας χαστούκισε και έσπρωξε τη σύντροφό του, ενώ η γυναίκα τον κτύπησε τσάντα.

Ακόμη, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα στην Πάτρα μετά την καταγγελία της πρώην συντρόφου του για απειλή.

Επίσης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ακόμη ενός άνδρα στην Πάτρα, τον οποίο κατήγγειλε η σύντροφός του για χτυπήματα στο στήθος, στον λαιμό και στο πρόσωπο.

Στην Ηλεία

Συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων ένας άνδρας, μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του, για χτυπήματα στο πρόσωπο και εξύβριση.

Επίσης, σε περιοχή του ίδιου δήμου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα τον οποίο κατήγγειλαν δύο συγγενικά του πρόσωπα για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και εξύβριση.

Ακόμη, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα στην Αμαλιάδα, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του για απειλή. Παράλληλα, η γυναίκα κατήγγειλε την κόρη της για εξύβριση.

Στην Αιτωλοακαρνανία

Συνελήφθη στη Ναύπακτο ένας άνδρας έπειτα από καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του η σύζυγός του για σωματική βλάβη, εξύβριση και απειλή. Στη συνέχεια η γυναίκα παρέδωσε στους αστυνομικούς μία ημιαυτόματη καραμπίνα, έξι φυσίγγια και ένα αυτοσχέδιο ξύλινο ρόπαλο, τα οποία κατείχε ο συλληφθείς.

Επίσης, συνελήφθη στο Αιτωλικό μία γυναίκα έπειτα από καταγγελία του πρώην συζύγου της για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του παιδιού τους.

Ακόμη, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, έπειτα από καταγγελία της αδελφής του για ενδοοικογενειακή βία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή