Νίσυρος: Νέα καταγγελία παρενόχλησης ανηλίκου για τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ

Νίσυρος: Νέα καταγγελία παρενόχλησης ανηλίκου για τον υπάλληλο του ΥΠΠΟ

Η καταγγελία αφορά περιστατικό σε βάρος 15χρονου μαθητή Γυμνασίου. Ο ανήλικος το αποκάλυψε μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης καταγγελίας σε βάρος του 50χρονου

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα καταγγελία σε βάρος του υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Δωδεκανήσου, ο οποίος έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων από το υπουργείο Πολιτισμού, για παρενόχληση ανηλίκου στη Νίσυρο, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η καταγγελία αφορά περιστατικό σε βάρος 15χρονου μαθητή Γυμνασίου. Οπως καταγγέλλει ο πατέρας, όλα συνέβησαν όταν ο γιος του μαζί με συμμαθητές του πραγματοποίησαν επίσκεψη σε μουσείο του νησιού.

Ο υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων φέρεται να οδήγησε τους μαθητές σε ξενώνα που διέμενε, όπου τους επέδειξε πορνογραφικό υλικό, προχωρώντας και σε «επεξηγήσεις», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του 15χρονου.

Με βάση όσα καταγγέλλονται το περιστατικό σημειώθηκε σε προγενέστερο χρόνο, ωστόσο, ο ανήλικος το αποκάλυψε μετά τη δημοσιοποίηση της πρώτης καταγγελίας σε βάρος του 50χρονου άνδρα.

Υπενθυμίζεται πως στις 15 Απριλίου, η ΕΛ.ΑΣ. έλαβε ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για περιστατικό προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

«Κατόπιν αναζήτησης και εντοπισμού της οικογένειας του θύματος, κλήθηκε ο πατέρας του στον Αστυνομικό Σταθμό Νισύρου, ο οποίος υπέδειξε ως δράστη κάτοικο του νησιού και ενημέρωσε ότι το περιστατικό έλαβε χώρα την Παρασκευή 12 Απριλίου. Αμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος εισαγγελέας και προσήχθη ο αναφερόμενος ως δράστης, ο οποίος εξετάσθηκε, ενώ κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια που θα αποσταλούν για εργαστηριακή ανάλυση», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή