Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Απέσπασαν 5.000 ευρώ για δήθεν χειρουργείο

Πιερία: Απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Απέσπασαν 5.000 ευρώ για δήθεν χειρουργείο

Αγνωστος τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη, λέγοντας ότι φιλικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί και πρέπει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Επειτα από έρευνες, το χρηματικό ποσό βρέθηκε και αποδόθηκε στην παθούσα

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα για εξαπάτηση ηλικιωμένης σχημάτισε η Ασφάλεια Κατερίνης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για την ταυτοποίηση των συνεργών του.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό σημειώθηκε στις 10 Απριλίου σε περιοχή της Πιερίας. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας, άγνωστος τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη γυναίκα και της είπε ότι φιλικό της πρόσωπο έχει τραυματιστεί, ενώ ζήτησε χρήματα προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, για να γίνει πιο πειστικός, γυναίκα συνεργός του παρίστανε στο τηλέφωνο το φιλικό πρόσωπο της παθούσας. Με αυτόν τον τρόπο κατάφεραν να της αποσπάσουν το ποσό των 4.990 ευρώ, το οποίο παρέλαβε ο εν λόγω άνδρας.

Επειτα από έρευνα των αστυνομικών Αρχών, ο άνδρας εντοπίστηκε και στην κατοχή του βρέθηκε ολόκληρο το χρηματικό ποσό, το οποίο αποδόθηκε στο θύμα.

Η έρευνα συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών του, όσο και για την τυχόν συμμετοχή τους σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Σημειώνεται πως η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή