Πειραιάς: Διάσωση 71χρονης που έπεσε στη θάλασσα

Πειραιάς: Διάσωση 71χρονης που έπεσε στη θάλασσα

Κατευθυνόμενη προς τον καταπέλτη, έχασε από τα χέρια της τη βαλίτσα που κρατούσε και στην προσπάθειά της να την πιάσει, έπεσε στη θάλασσα. Η ανακοίνωση του Λιμενικού

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια 71χρονη, η οποία έπεσε στη θάλασσα, πλησίον της πύλης Ε-5, στο λιμάνι του Πειραιά, περισυνελέγη σώα από στελέχη του Λιμενικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η γυναίκα επρόκειτο να επιβιβαστεί στο πλοίο «Νήσος Νάξος», στο πλαίσιο εκδρομής.

Κατευθυνόμενη προς τον καταπέλτη, έχασε από τα χέρια της τη βαλίτσα που κρατούσε και στην προσπάθειά της να την πιάσει έπεσε στη θάλασσα.

Πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και του ΟΛΠ που κατέφθασαν στο σημείο της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Η 71χρονη ήταν καλά στην υγεία της και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό την Πάρο.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες σήμερα, στέλεχος του Α’ Λιμενικού Τμήματος Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ο οποίος εκτελούσε υπηρεσία μέτρων τάξης κατά την προετοιμασία του απόπλου του Ε/Γ-Ο/Γ «ΝΗΣΟΣ ΝΑΞΟΣ» Ν.Π. 11014 στην πύλη Ε5-Κόνωνος στο λιμάνι του Πειραιά, ειδοποιήθηκε από τις φωνές πολιτών για την ύπαρξη 71χρονης αλλοδαπής γυναίκας εντός της θάλασσας.

Ειδικότερα, η 71χρονη αποτελούσε μέλος εκδρομικής ομάδας που επρόκειτο να επιβιβαστεί στο εν λόγω πλοίο, η οποία κατευθυνόμενη προς τον καταπέλτη έχασε από τα χέρια της τη βαλίτσα που κρατούσε και στην προσπάθειά της να την πιάσει έπεσε στη θάλασσα.

Αμέσως το προαναφερόμενο στέλεχος έπεσε στη θάλασσα, όπου με τη χρήση σωσιβίου και με τη συνδρομή έτερων στελεχών της Λιμενικής Αρχής του Τζελέπη και μελών του πληρώματος του πλοίου, η γυναίκα ανασύρθηκε στη ξηρά έχοντας τις αισθήσεις της.

Στη συνέχεια, πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ και του ΟΛΠ της παρείχαν τις πρώτες βοήθειες. Η 71χρονη ήταν καλά στην υγεία της και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί περαιτέρω ιατρική φροντίδα, ενώ ακολούθως επιβιβάστηκε στο πλοίο με προορισμό την Πάρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT