Α. Γεωργιάδης: Η εικόνα που έχω είναι ότι τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα για τον πατέρα Καλλιάνο

Α. Γεωργιάδης: Η εικόνα που έχω είναι ότι τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα για τον πατέρα Καλλιάνο

Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιάννης Καλλιάνος έχει προαναγγείλει ότι θα κινηθεί νομικά

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την εκτίμηση πως έχουν τηρηθεί πλήρως τα πρωτόκολλα όσον αφορά τη νοσηλεία του πατέρα του βουλευτή της Ν.Δ., Γιάννη Καλλιάνου εξέφρασε ο υπουργός Υγείας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Νωρίτερα σήμερα, η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν» διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου. Στη σχετική ανακοίνωση γνωστοποιείται ο θάνατος του Δημητρίου Καλλιάνου και η διοίκηση του νοσοκομείου εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο Mega τα εξής: «Ως προς την ουσία της υπόθεσης πράγματι διατάχθηκε ΕΔΕ μετά τον θάνατο του κ. Καλλιάνου, ώστε να καταγραφούν ενόρκως όλα τα γεγονότα και να ελεγχθεί διοικητικά ή δικαστικά εάν η διαδικασία που προβλέπεται έχει τηρηθεί. Η εικόνα που έχω από τη διοίκηση του νοσοκομείου είναι ότι έχουν τηρηθεί πλήρως τα πρωτόκολλα. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με τη διακριτική κρίση ενός γιατρού και όχι του υπουργού». 

Ο κ. Καλλιάνος είχε αναρτήσει βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο αναφερόταν στην περιπέτεια της υγείας του πατέρα του. Ο βουλευτής της Ν.Δ. κατήγγειλε πως, ύστερα από χειρουργείο, ο πατέρας του δεν εισήχθη σε ΜΕΘ ούτε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, παρότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή καρδιάς.

Ο κ. Καλλιάνος γνωστοποίησε σήμερα ότι θα κινηθεί νομικά. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή