Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο με τις κινήσεις των χούλιγκαν στο γήπεδο

Επεισόδια στου Ρέντη: Βίντεο με τις κινήσεις των χούλιγκαν στο γήπεδο

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις κινήσεις των χούλιγκαν στις κερκίδες του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» λίγο μετά την εντολή για τα επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βίντεο ντοκουμέντο καταγράφει τις κινήσεις των χούλιγκαν στις κερκίδες του γηπέδου «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη, λίγο μετά την εντολή για τα επεισόδια που στοίχισαν τη ζωή στον αστυνομικό, Γιώργο Λυγγερίδη. 

Στα πλάνα οι χούλιγκαν αποχωρούν σταδιακά προς την έξοδο του γηπέδου και κοντά στις σκάλες ξεκινούν να εξοπλίζονται με ναυτικές φωτοβολίδες, βόμβες μολότοφ και άλλα υλικά προκειμένου να προβούν σε επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με 11 καταθέσεις, ο «κοντός» και ο μάνατζερ του τράπερ μοίρασαν τις ναυτικές βολίδες, τις μολότοφ και τα στυλό εκτόξευσης, βγάζοντας τα από ένα σάκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skai.gr, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βιντεοληπτικό υλικό, της τάξης των 8,5 gigabyte, με κομβικά πλάνα για τη διεξαγωγή της έρευνας των αρχών να είναι τουλάχιστον 25 με 30 λεπτά. 

Μάλιστα, ο όγκος του υλικού ήταν τέτοιος ώστε χρειάστηκε ανάλυση από τουλάχιστον 100 αστυνομικούς. Ετσι, «αντιστοιχήθηκαν» πλάνα κάθε κατηγορούμενου, εντοπίζοντας τη θέση που καθόταν εντός του γηπέδου, πριν ξεκινήσουν τα αιματηρά επεισόδια. Σημειώνεται ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ταυτοποιηθεί μέσω καμερών.

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή