ΑΑΔΕ: Νέες δυνατότητες στις εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου»

ΑΑΔΕ: Νέες δυνατότητες στις εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου»

Οι πολίτες έχουν, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα να επισυνάψουν αρχεία σε υποβληθέν αίτημα που δεν έχει απαντηθεί, να συσχετίσουν νέο αίτημα με παλαιότερο, αλλά και να λάβουν sms υπενθύμισης, 24 ώρες πριν από προγραμματισμένο ραντεβού

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών, εμπλουτίζονται οι εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου», στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΑΑΔΕ.

Στην ψηφιακή εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου», οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία και να επισυνάψουν αρχεία σε υποβληθέν αίτημά τους, με νέα επικοινωνία επί του ίδιου αιτήματος, όσο αυτό δεν έχει ακόμη απαντηθεί. Η δυνατότητα παρέχεται για μέχρι πέντε ενδιάμεσες επικοινωνίες σε κάθε αίτημα.

Παράλληλα, μπορούν να ανακαλέσουν/ακυρώσουν αίτημα που έχουν υποβάλει, εφόσον κρίνουν ότι δεν χρήζει απάντησης, αλλά και να συσχετίσουν νέο αίτημά τους με παλαιότερο. Μπορούν να κάνουν προεπισκόπηση αιτήματος, ελέγχοντας την ορθότητα του αιτήματος και των συνημμένων αρχείων, καθώς και να επισυνάψουν αρχεία συνολικού μεγέθους 20MB, έως 6MB έκαστο.

Τέλος, μπορούν να ενημερωθούν, λαμβάνοντας σχετική ειδοποίηση μέσω e-mail, για επιπλέον διευκρινίσεις ή συμπληρωματικά δικαιολογητικά που κρίνονται απαραίτητα, αλλά και να ενημερωθούν για την έγκριση ή αιτιολογημένη απόρριψη του αιτήματός τους.

Οι νέες δυνατότητες στην ψηφιακή εφαρμογή «Τα Ραντεβού μου», περιλαμβάνουν αποστολή e-mail και sms υπενθύμισης, 24 ώρες πριν από προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά και αυτόματο επαναπρογραμματισμό ραντεβού που είχαν τεθεί σε κατάσταση «Ελλειψη διαθεσιμότητας», αφού προκύψει διαθεσιμότητα υπαλλήλου.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσβαση στις εφαρμογές «Τα Αιτήματά μου» και «Τα Ραντεβού μου» παρέχεται μέσω της ψηφιακής πύλης myAADE (myaade.gov.gr), καθώς και στο myAADEapp, την επίσημη ψηφιακή εφαρμογή της ΑΑΔΕ για φορητές συσκευές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT