Ρέντης: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες

Ρέντης: Στη φυλακή για ναρκωτικά τρεις από τους συλληφθέντες

Απολογήθηκαν για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών. Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, τη δολοφονία του αστυνομικού και άλλες σοβαρές κατηγορίες

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγήθηκαν τρεις από τους δέκα κατηγορούμενους που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων στην περιοχή του Ρέντη.

Οι δέκα κατηγορούμενοι οδηγηθήκαν το πρωί της Παρασκευής ενώπιον της 4ης τακτικής ανακρίτριας, στην οποία απολογήθηκαν για την κατηγορία της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Μετά τις απολογίες τους, τρεις κρίθηκαν προφυλακιστέοι ενώ οι υπόλοιποι αφέθηκαν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων για αυτήν την υπόθεση.

Σημειώνεται πως από τους δέκα κατηγορούμενους που βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια, οι τρεις αντιμετωπίζουν μόνο κατηγορίες σχετικά με ναρκωτικά και δεν είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Οι άλλοι επτά θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα οδηγηθούν ανά ομάδες το Σάββατο και την Κυριακή ενώπιον των ανακριτών, για να απολογηθούν για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, τη δολοφονία του αστυνομικού και άλλες σοβαρές κατηγορίες, όπως αποδίδονται κατά περίπτωση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή