Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον πρύτανη – «Ουδέποτε ζητήθηκε η συνδρομή δυνάμεων»

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον πρύτανη – «Ουδέποτε ζητήθηκε η συνδρομή δυνάμεων»

«Υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου χωρίς ουδέποτε να ζητηθεί η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας σχετικά με «δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών», τονίζοντας πως «ουδέποτε ζητήθηκε η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων».

Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρονται τα εξής:

«Σχετικά με δημοσιεύματα που αναφέρονται σε περιστατικό με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών ανακοινώνεται ότι μεσημβρινές ώρες σήμερα, υπήρξε συγκέντρωση – διαμαρτυρία περίπου 100 ατόμων έξω από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τα άτομα παρέμειναν εξωτερικά του χώρου έως τις 17:50, όπου αποχώρησαν από το σημείο, αναγράφοντας σχετικά συνθήματα στον τοίχο του κτιρίου με σπρέι.

Κατά την εξέλιξη της προαναφερόμενης συγκέντρωσης υπήρχε συνεχής επικοινωνία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου χωρίς ουδέποτε να ζητηθεί η συνδρομή των αστυνομικών δυνάμεων».

Νωρίτερα, στον λογαριασμό του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστου Μπούρα, στο Facebook είχε ανέβει η ακόλουθη ανάρτηση:

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή