Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και πήραν όλα τα χρήματα

Βόλος: Ανατίναξαν ΑΤΜ και πήραν όλα τα χρήματα

Πριν από περίπου έναν χρόνο, παρόμοιο περιστατικό και με την ίδια μέθοδο είχε συμβεί και στην Αγριά, προάστιο του Βόλου

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα ακόμη ΑΤΜ τράπεζας ανατίναξαν άγνωστοι στην περιοχή του Βόλου κατά τη διάρκεια της νύχτας και μάλλον πήραν πολλά χρήματα από το κατεστραμμένο μηχάνημα.

Η ανατίναξη της εγκατάστασης του ΑΤΜ έγινε στις 4 περίπου τα ξημερώματα στη Λεωφόρο Αθηνών όπου υπήρχε το μηχάνημα μέσα σε άλλο επαγγελματικό χώρο και σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες φαίνεται να τοποθέτησαν τον εκρηκτικό μηχανισμό, γνωρίζοντας ότι εκείνη την ώρα η κίνηση ήταν ελάχιστη στη συγκεκριμένη περιοχή.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές και οι άγνωστοι δράστες υπολογίζεται ότι πήραν σημαντικό χρηματικό ποσό. Νωρίτερα το ΑΤΜ είχε εφοδιαστεί πλήρως με χρήματα καθώς μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο και πληρώνονται πολλές συντάξεις.

Τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν κάμερες

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις κινήσεις των δραστών κατέγραψαν κάμερες και φαίνονται να καταφθάνουν με μαύρο αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες, να τοποθετούν τα εκρηκτικά στο ΑΤΜ, να κρύβονται πίσω από το αυτοκίνητο για λόγους προφύλαξης και να αρπάζουν τη χρηματική του λεία από το διαλυμένο μηχάνημα.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, παρόμοιο περιστατικό και με την ίδια μέθοδο είχε συμβεί και στην Αγριά, προάστιο του Βόλου, όπου άγνωστοι είχαν ανατινάξει το ΑΤΜ στην παραλιακή λεωφόρο, ξημερώματα Σαββάτου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή