Ενδοοικογενειακή βία: Εξι συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηλεία

Ενδοοικογενειακή βία: Εξι συλλήψεις σε Αγρίνιο και Ηλεία

Η Αστυνομία σχημάτισε συνολικά οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις έξι έφθασαν οι συλλήψεις που έκανε η Αστυνομία σε περιοχές του Αγρινίου και της Ηλείας, για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας, ενώ παράλληλα σχηματίσθηκαν και οκτώ δικογραφίες για παρόμοιες υποθέσεις.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη στο Αγρίνιο ένας άνδρας, διότι, σύμφωνα με την Αστυνομία, προκάλεσε σωματικές βλάβες στο γιο του και στη σύζυγό του, ενώ τους απείλησε προκαλώντας τους τρόμο και ταραχή.

Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμη άνδρας στο Αγρίνιο, τον οποίο κατήγγειλε η σύζυγός του, για ενδοοικογενειακή βία, σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση.

Σε μία άλλη περίπτωση, πάλι στην πόλη του Αγρινίου, συνελήφθησαν ένας άνδρας και μια γυναίκα, πρώην σύντροφοι μεταξύ τους, διότι αλληλομηνύθηκαν για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας εξύβρισε την γυναίκα μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων προσβάλλοντας κατ΄ αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της, ενώ η γυναίκα, επίσης μέσω μηνυμάτων, απείλησε και εξύβρισε τον άνδρα, θίγοντας την τιμή, την υπόληψη και τη γενετήσια αξιοπρέπειά  του.

Ακόμη, η Αστυνομία συνέλαβε έναν τέταρτο άνδρα στο Αγρίνιο μετά την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος του, ο πατέρας του, για απειλή.

Στην Ηλεία και συγκεκριμένα σε περιοχή του Δήμου του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, συνελήφθη ένας άνδρας, έπειτα από την καταγγελία που υπέβαλλαν σε βάρος του, η μητέρα του και η σύνοικος θεία του, για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη, παράνομη βία και απειλή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή