Φθιώτιδα: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις

Φθιώτιδα: Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις

Εχουν κινητοποιηθεί 36 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, ενώ συνδράμουν επίσης εναέρια μέσα, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου. Πυρκαγιά και στον Αλίαρτο Βοιωτίας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής βρίσκεται σε εξέλιξη στη Φθιώτιδα, για την κατάσβεση φωτιάς που έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 11:20 στο Ανυδρο Στυλίδας, χωρίς να απειλεί κατοικίες. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

Ειδικότερα, έχουν κινητοποιηθεί 36 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 11 οχήματα, ενώ συνδράμουν επίσης εναέρια μέσα, υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.

Πυρκαγιά στη Βοιωτία

Την ίδια στιγμή, πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση στον Αλίαρτο Βοιωτίας. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 14:10 και δεν απειλεί κατοικίες. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και 2 αεροσκάφη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή