Ο πόλεμος της Greek Mafia πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Ο πόλεμος της Greek Mafia πίσω από τις εκρήξεις σε Πειραιά και Καλλιθέα

Το δεύτερο περιστατικό, δηλαδή η έκρηξη στην κάβα, περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως πράξη αντιποίνων για την επίθεση στο πρατήριο καυσίμων

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ακόμη ένα επεισόδιο στον «πόλεμο» της Greek Mafia φαίνεται πως αποτελούν οι συλλήψεις τεσσάρων ατόμων για τις εκρήξεις σε βενζινάδικο στον Πειραιά και σε κάβα στην Καλλιθέα, με διαφορά τριών ημερών, τον περασμένο Μάρτιο. 

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το δεύτερο περιστατικό, δηλαδή η έκρηξη στην κάβα, περιγράφεται από τους αστυνομικούς ως πράξη αντιποίνων για την επίθεση στο πρατήριο καυσίμων. 

Οσον αφορά την έκρηξη στο βενζινάδικο στις 8 Μαρτίου, ο ένας εκ των δύο συλληφθέντων φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του. 

Για την επίθεση στην κάβα στην Καλλιθέα τρεις ημέρες αργότερα, το ένα άτομο που έχει συλληφθεί φέρεται να τοποθέτησε και να ενεργοποίησε τη βόμβα.

Ο δεύτερος συλληφθείς φέρεται να νοίκιασε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε και, κατά πληροφορίες, πρόκειται για μπράβο ενός «αρχηγού» ομάδας της Greek Mafia. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT