Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Μαρούσι: Τρεις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Τρεις συλλήψεις για τη συμπλοκή στο Μαρούσι. Δεν βρίσκεται ανάμεσά τους ο δράστης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε τρεις συλλήψεις για το επεισόδιο με έναν νεκρό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για άτομα που ενεπλάκησαν στη συμπλοκή, αλλά ανάμεσά τους δεν είναι ο δράστης της δολοφονίας. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι οι δυο τραυματίες και άλλος ένας άνδρας.

Υπενθυμίζεται ότι σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών σχετικά με το αιματηρό επεισόδιο έξω από κέντρο διασκέδασης στο Μαρούσι.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών συλλέγουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται το υλικό που έχει συγκεντρωθεί από κάμερες ασφαλείας, καθώς και όπλο που βρέθηκε στο σημείο.

Από το περιστατικό, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, δύο άνδρες τραυματίστηκαν σοβαρά, εκ των οποίων ο ένας, που έφερε τραύματα στον λαιμό, υπέκυψε κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού.

Νεκρός είναι ένας 23χρονος, ο οποίος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Αρχές, για ναρκωτικά και ληστείες. Τραυματίας είναι ένας 26χρονος στρατιωτικός, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT