Ηράκλειο: Συνελήφθη 51χρονος για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων

Ηράκλειο: Συνελήφθη 51χρονος για κατάχρηση και πορνογραφία ανηλίκων

Στο υλικό που εντοπίστηκε στο σπίτι του φέρεται να απεικονίζονται τρία παιδιά. Ελαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Παρασκευή

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη ενός 51χρονου προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές στο Ηράκλειο, καθώς, κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του, εντοπίστηκε κάρτα μνήμης με υλικό παιδικής πορνογραφίας, ενώ απεικονίζονταν ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκου.

Στο υλικό, το οποίο αφορά σε χρονική περίοδο από το 2006 έως το 2019, φέρεται να απεικονίζονται τρία παιδιά, που ήταν τότε ανήλικα. Ενα αγόρι 20 ετών σήμερα, το οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συλληφθείς είχε βαφτίσει, καθώς και δυο κορίτσια, τα οποία σήμερα είναι 24 και 17 ετών αντίστοιχα.

Στον 51χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη και παιδική πορνογραφία, υπό τη μορφή της παραγωγής και κατοχής, με τη σημείωση ότι η παραγωγή συνδέεται με ανήλικο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και μάλιστα από πρόσωπο στο οποίο έχουν εμπιστευθεί να προσέχει το ανήλικο.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα δικαστήρια Ηρακλείου, ενώ έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή