Μηχανική βλάβη στο Power Jet – Κινείται με χαμηλή ταχύτητα προς τη Σύρο

Μηχανική βλάβη στο Power Jet – Κινείται με χαμηλή ταχύτητα προς τη Σύρο

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο πλοίο Power Jet, που είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά με 1.106 επιβάτες και εκτελεί το δρομολόγιο Σύρος - Μύκονος - Νάξος - Σαντορίνη

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μηχανική βλάβη σημειώθηκε στο πλοίο Power Jet, που είχε αποπλεύσει από τον Πειραιά με 1.106 επιβάτες και εκτελεί το δρομολόγιο Σύρος – Μύκονος – Νάξος – Σαντορίνη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, η βλάβη εντοπίζεται στη δεξιά κύρια μηχανή, και το σκάφος συνεχίζει το ταξίδι του με μειωμένη ταχύτητα 23 κόμβων, αντί για 27. 

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το Power Jet αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Σύρου στις 19:20. 

Τα μηνύματα που εστάλησαν στους επιβάτες:

«Αγαπητοί επιβάτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι αντιμετωπίζουμε ένα τεχνικό πρόβλημα σε ένα εκ των τεσσάρων προωστηρίων συστημάτων με αποτέλεσμα να πλέουμε με μειωμένη ταχύτητα. Εχουμε ήδη προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα. Οι ώρες άφιξης σας διαμορφώνονται ως ακολούθως: Σύρο 19:55, Μύκονο 20:45, Πάρο 21:55, Νάξο 22:40, Σαντορίνη 00:45 Θα ακολουθήσει επόμενο ενημερωτικό μήνυμα». 

« Σε συνέχεια της ανακοίνωσης που έγινε στο πλοίο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί από το πρακτορείο έκδοσης της κράτησής σας, απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του αποκόμματος επιβάτη του εισιτηρίου σας. Στην περίπτωση που έχετε πραγματοποιήσει ηλεκτρονικά την αγορά των εισιτηρίων σας και έχετε εκδώσει e-ticket, μπορείτε να στείλετε ένα email στο πρακτορείο σας και να επιστραφούν τα χρήματα στην κάρτα που χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας. 

Οσον αφορά τη χορήγηση του δωρεάν εισιτηρίου σας, όταν αποφασίσετε για το ταξίδι που επιθυμείτε, παρακαλούμε στείλτε μας ένα email στο [email protected] με τα στοιχεία του ταξιδιού που επιθυμείτε (ημερομηνία ταξιδίου, λιμάνι αναχώρηση, ώρα αναχώρησης και λιμάνι άφιξης) καθώς και τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, κινητό τηλέφωνο) προκειμένου να προχωρήσουμε στην έκδοση του δωρεάν εισιτηρίου. Σας ενημερώνουμε ότι το δωρεάν εισιτήριο μπορεί να εκδοθεί μέσα στο 2024 για οποιονδήποτε προορισμό εξυπηρετούμε, και στην ίδια κατηγορία θέσης με αυτή που ταξιδέψατε στις 2/05/24. Με εκτίμηση, Seajets». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή