Πάσχα: 84.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική σε 12 ώρες

Πάσχα: 84.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική σε 12 ώρες

Από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως τις 6 το απόγευμα, 49.300 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών-Κορίνθου και 35.009 από την Αθηνών-Λαμίας

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ομαλοποιείται σταδιακά η κίνηση στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, όπου νωρίτερα τα οχήματα κινούνταν με πολύ χαμηλές ταχύτητες, από τον Ασπρόπυργο έως την Κινέττα. Αυτή την ώρα μικρές καθυστερήσεις σημειώνονται στο τμήμα από Νέα Πέραμο έως Μέγαρα.

Παράλληλα, χωρίς κανένα πρόβλημα πραγματοποιείται από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, η έξοδος των εκδρομέων για τον εορτασμό του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από τις 6 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης έως τις 6 το απόγευμα, 49.300 αυτοκίνητα πέρασαν από την Αθηνών-Κορίνθου και 35.009 από την Αθηνών-Λαμίας, δηλαδή συνολικά 84.309 οχήματα.

Σημειώνεται πως το αντίστοιχο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν φύγει προς Κόρινθο 45.547 οχήματα και 34.765 προς Λαμία. Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής αναμένεται να αναχωρήσει και το τελευταίο μεγάλο κύμα εκδρομέων.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT