Μάγδα Φύσσα: «Ξαναμαχαιρώνουν» τον Παύλο με την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Μάγδα Φύσσα: «Ξαναμαχαιρώνουν» τον Παύλο με την αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου

Την απογοήτευσή της για την απόφαση αποφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, εξέφρασε η μητέρα του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απογοήτευσή της για την απόφαση αποφυλάκισης του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, εξέφρασε η μητέρα του δολοφονηθέντα Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

«Υποτίθεται ότι ήταν μέσα στη φυλακή. Η αντίδραση ήταν όλα τα συναισθήματα μαζί που μπορεί να έχει ένας άνθρωπος που νιώθει τόσο πολύ αδικημένος (…) για άλλη μια φορά να τον πατάνε με αυτό τον τρόπο, το ίδιο το παιδί να το ξαναμαχαιρώνουν» δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην ΕΡΤ, η μητέρα του 34χρονου τραγουδιστή που έπεσε νεκρός από χτύπημα του Γιώργου Ρουπακιά. 

«Δεν είχα καμία τέτοια αίσθηση ότι μπορεί να οδηγηθούμε σε ένα τέτοιο βούλευμα, γιατί πίστευα ότι… η απόφαση του 2020, που δικαίωσε όλο τον κόσμο και εμάς ταυτόχρονα… ότι θα εκτίσουν την ποινή τους μέχρι να τελειώσει το Εφετείο», πρόσθεσε επισημαίνοντας πως η εκδίκαση στο Εφετείο βρίσκεται σε εξέλιξη «και αυτή τη στιγμή έχουμε μπροστά μας τουλάχιστον ένα χρόνο». «Φυσικά και δεν περίμενα κάτι τέτοιο», επανέλαβε. 

«Για τους δικαστικούς λοιπόν που τον έβγαλαν έξω, γι’ αυτούς δεν είναι επικίνδυνος ούτε αυτός, ούτε κανένας από αυτούς. Γιατί δεν είναι αυτοί που χάσανε τα παιδιά τους. Δεν είχαν ούτε τους πολυτραυματίες που είχαμε με τους Αιγύπτιους, ούτε με την ανθρωποκτονία του Παύλου, ούτε τίποτα. Εμείς είμαστε αυτοί που την έχουμε πληρώσει, που έχουμε πληρώσει όλο αυτό (…) Λοιπόν, τους βγάλανε έξω γιατί δεν θεωρούν ότι είναι επικίνδυνοι. Ομως θα ήθελα μία μέρα να έρθουν στο δικαστήριο να τους δουν ότι δεν έχουν αλλάξει καθόλου, δεν έχουν μετανοήσει για τίποτε. Ισα ίσα, αντιθέτως που υπερασπίζονται αυτά που κάνανε όλα» είπε η Μάγδα Φύσσα.

Ερωτηθείσα από την ΕΡΤ αν την καθησυχάζει το γεγονός ότι αναμένεται να ασκηθεί έφεση στο βούλευμα, απάντησε: «Οχι, καθόλου. Το ότι μέχρι να ασκηθεί έφεση, τουλάχιστον ένα δίμηνο τρίμηνο θα περάσει. Ωστόσο, ας μας πουν οι δικαστικοί, αυτοί που τον έβγαλαν έξω, από πού θα φύγει να πάει, γιατί στο Δομοκό δεν πρέπει να είναι λογικά (…) Νοσηλευόταν ωραία και από το κέντρο αποκατάστασης θα πάει στο σπίτι του; Γιατί μόνο φυλακή δεν έχει κάνει ο Μιχαλολιάκος (…) Δεν υπάρχει περίπτωση να τη βρούμε την ηρεμία εμείς. Εμείς τη χάσαμε μια και καλή. Την ηρεμία την έχουν εκείνοι. Θα κάνει και Πάσχα ο άνθρωπος στο σπίτι του. Μια χαρά, εντάξει, αυτό σκεφτήκαμε μάλιστα, να κάνει Πάσχα σπίτι του».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT