Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε άνδρας για εμπρησμό από πρόθεση

Ιωάννινα: Προφυλακίστηκε άνδρας για εμπρησμό από πρόθεση

Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο. Τα τελευταία δύο 24ωρα έχουν πραγματοποιηθεί πέντε συλλήψεις, ενώ έχουν επιβληθεί διοικητικά πρόστιμα σε 10 περιπτώσεις

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Πέμπτη ένας άνδρας που συνελήφθη για εμπρησμό από πρόθεση σε δασική έκταση στην τοπική κοινότητα Καλεντζίου, στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ιωαννίνων, ο συλληφθείς κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε μετά την έκδοση δελτίου αναζήτησης για εμπρησμό από πρόθεση, ενώ σε βάρος του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Σημειώνεται πως το τελευταίο 24ωρο εκδηλώθηκαν συνολικά 19 αγροτοδασικές πυρκαγιές, εκ των οποίων οι 17 αντιμετωπίστηκαν στο αρχικό τους στάδιο.

Συλλήψεις και πρόστιμα για πρόκληση πυρκαγιάς

Σύμφωνα με το Πυροσβεστικό Σώμα, τα τελευταία δύο 24ωρα έχουν πραγματοποιηθεί πέντε συλλήψεις για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτική έκταση, ενώ έχουν επιβληθεί διοικητικά πρόστιμα σε 10 περιπτώσεις.

Ειδικότερα, οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν σε Κέρκυρα, Κουφονήσια (2), Σπάτα Αττικής και Μύκονο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή