Εξιχνιάστηκαν 10 διαρρήξεις σπιτιών σε Πιερία και Λάρισα

Εξιχνιάστηκαν 10 διαρρήξεις σπιτιών σε Πιερία και Λάρισα

Οι διαρρήξεις σημειώθηκαν από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2023. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και μίας γυναίκας, ενώ αναζητούνται άγνωστοι συνεργοί τους

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δέκα διαρρήξεις σπιτιών σε περιοχές της Πιερίας και της Λάρισας, οι οποίες σημειώθηκαν από τον Σεπτέμβριο έως τον Νοέμβριο του 2023, εξιχνίασαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που κατηγορούνται για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής.

Οπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο άνδρας, από κοινού με δύο συνεργούς του, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις σπιτιών, χρησιμοποιώντας όχημα, ιδιοκτησίας της γυναίκας.

Μάλιστα, στο όχημα τοποθετούσαν πινακίδες κυκλοφορίας που είχαν αφαιρέσει από σταθμευμένα οχήματα σε περιοχές της Πιερίας και Λάρισας.

Από τις δέκα διαρρήξεις που σημειώθηκαν από 1η Σεπτεμβρίου έως 11η Νοεμβρίου 2023, σε επτά περιπτώσεις αφαίρεσαν χρήματα και κοσμήματα, η αξία των οποίων ξεπερνά τις 11.000 ευρώ.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι το ίδιο χρονικό διάστημα αφαίρεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας από συνολικά πέντε σταθμευμένα οχήματα, σε περιοχές της Πιερίας και Λάρισας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων των άγνωστων συνεργών και για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT