Θεσσαλονίκη: Ενας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Θεσσαλονίκη: Ενας νεκρός από πυροβολισμό στη Σταυρούπολη

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής. Το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αιματηρό περιστατικό με έναν νεκρό σημειώθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Το θύμα της επίθεσης φέρεται να δέχθηκε σφαίρα στην πλάτη, αφού κατέβηκε από το μηχανάκι του, μεταδίδει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για πυροβολισμούς από διερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ιατροδικαστής, ενώ έχει αποκλειστεί ο χώρος.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα της Θεσσαλονίκης, η δολοφονία σημειώθηκε κοντά σε παιδική χαρά. Επισημαίνεται πως το θύμα έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT